Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Smart for two Brabus Ultimate R… το έξυπνο μικρό!

Μπορεί να είναι μικρό, αλλά σίγουρα είναι θαυματουργό. Αναφέρομαι βεβαίως στο Smart for two Brabus Ultimate R, το οποίο είναι αξιοζήλευτο όχι μόνο για την ευελιξία του στους πηγμένους δρόμους των πόλεων και το εύκολο παρκάρισμα αλλά και για την δύναμη που διαθέτει σε σχέση με τα… «κυβικά» του!

Η αλήθεια είναι ότι έχω ζηλέψει αρκετές φορές τους τύπους που διαθέτουν ένα Smartάκι και ειδικά την ώρα που ψάχνω να παρκάρω. Βλέπω να βολεύουν το μικρό τους κουτάκι με τόση ευκολία ακόμη και στα πιο απίστευτα σημεία.

Η Brabus μας παρουσίασε την νέα εξελιγμένη έκδοση του Smart, το Ultimate R. Το γρηγορότερο Smart διαθέτει υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 3 κυλίνδρων που αποδίδει 112 ίππους. Η τελική του ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά με τον κόφτη στα 170 χιλιόμετρα. Το μικρό θαύμα πραγματοποιεί τα 0-100 χιλιόμετρα την ώρα σε μόλις 9,5 δευτερόλεπτα.

Το Smart for two είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, με κλειστή οροφή και cabrio. Οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά σε αυτή την έκδοση είναι η επιθετική μάσκα, οι 18άρες ζάντες, τα λογότυπα της Brabus, η sport εξάτμιση και ο πίσω προφυλακτήρας. Στο εσωτερικό εντυπωσιάζουν τα bucket καθίσματα, τα sport πεντάλ Brabus σε ανοξείδωτο χάλυβα με αντιολισθητική επένδυση. Στον στάνταρ εξοπλισμό του περιλαμβάνει και υπολογιστή ταξιδίου με σύστημα πλοήγησης.

Η τιμή του θεωρώ ότι είναι λιγάκι υπερβολική για το μέγεθός του μιας και κυμαίνεται περίπου στα 19.000€ αλλά τα πλεονεκτήματα πιστεύω πως σε αποζημιώνουν.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το έξυπνο μικρό Smart for two Brabus Ultimate R:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου