Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Nissan Qashqai


Ο χειμώνας απαιτεί jeep για τις μετακινήσεις στα χιόνια. Για εσάς που δεν έχετε καταφέρει να αποκτήσετε ένα ακόμη, σκέφτηκα να σας μιλήσω για την ιδέα του Nissan Qashqai. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το έχει αγοράσει ένα φιλικό ζευγάρι και είναι απόλυτα ευχαριστημένοι μιας και καλύπτει με άνεση της ανάγκες όλης της οικογένειάς τους.

Η έκδοση του Nissan Qashqai με τον κινητήρα των 1,6 λίτρων και την κίνηση εμπρός κατατάσσεται περισσότερο στην κατηγορία των μικρομεσαίων hatchback και λιγότερο προς αυτήν των SUV, συνεχίζοντας, όμως, παράλληλα να αποτελεί την πιο γνήσια μη αμερικάνικη εκδοχή Crossover.

Εξωτερικά το Qashqai έχει αεροδυναμική σχεδίαση με νέους προβολείς και σπορ εμπρός μάσκα, ενώ το πίσω μέρος του θυμίζει όσο τίποτε άλλο ένα καθαρόαιμο μικρομεσαίο hatchback. Στο εσωτερικό του κυριαρχεί μια ευχάριστη αίσθηση από την ποιότητα των υλικών μέχρι και τους άνετους χώρους. Παράλληλα, η χωρητικότητα των αποσκευών φτάνει τα 410 λίτρα.

Ο 16βάλβιδος κινητήρας των 1600 κυβικών του Nissan Qashqai αποδίδει 115 ίππους και κινεί με άνεση το αυτοκίνητο. Είναι αρκετά ελαστικός και συγχρόνως δυναμικός με πολύ ικανοποιητικές επιδόσεις. Διαθέτει 5άρι μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων για την μετάδοση της κίνησης στους εμπρός τροχούς. Σταθερό στο δρόμο και με φρένα που έχουν πολύ καλή αίσθηση και κορυφαία απόδοση. Τέλος, η κατανάλωση βρίσκεται σε πολύ λογικά επίπεδα, καθώς επίσης και η τιμή του αυτοκινήτου η οποία ξεκινάει για την έκδοση Action από τα 18.700€. Αξίζει θα έλεγα τα λεφτά του!

Πάρτε τo laptop ανά χείρας ή πλησιάστε στην οθόνη του υπολογιστή σας και δείτε προσεκτικά μια παρουσίαση του Nissan Qashqai στο παρακάτω βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου